Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.kreatin-creatin.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

A1 SOLUTION, s.r.o., Macharova 349, 276 01, Mělník, IČ: 27643271 

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Extrasexshop.cz

Kolik je vám let?

18-30

36%

30-40

32%

40-50

33%

Hlasovalo: 4212 uživatelů

Jízdní kola, cyklistické a sportovního vybavení a doplňky. Fletxor je účinnou pomocí při artróze. Výčepní zařízení do každé restaurace, nebo hospody. Kvalitní, levné sacharidy a gainery nabízí e-shop Sacharidy-proteiny.cz.

Matrace pro zdravé spaní

Specializovaný e-shop na matrace s dopravou zdarma.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!


Kvalitní a levná horská kola nabízí eshop Levná-horská-kola.cz.

Vitamin C 500 + Rose Hips

Carne Labs

Vitamin C 500 + Rose Hips

množství: 100 tablet

původní cena: 139,00 Kč
Cena: 86,00 Kč

koupit

Zinek 15mg

MedPharma

Zinek 15mg

množství: 107 tablet

Cena: 83,00 Kč

koupit

Unisport 1000ml - mix fruit

Nutrend

Unisport 1000ml - mix fruit

množství: 1000 ml

původní cena: 435,00 Kč
Cena: 392,00 Kč

koupit

CARNITINE 100000 - pomeranč

Nutrend

CARNITINE 100000 - pomeranč

množství: 1000 ml

původní cena: 500,00 Kč
Cena: 450,00 Kč

koupit

Vitamín C se šípky

Nutrend

Vitamín C se šípky

množství: 100 tablet

původní cena: 150,00 Kč
Cena: 135,00 Kč

koupit

Zinek 15mg - v chelátové vazbě

Trophic

Zinek 15mg - v chelátové vazbě

množství: 90 tablet

původní cena: 190,00 Kč
Cena: 162,00 Kč

koupit

ALOE VERA GEL 1 L + ALOE VERA 60 TOB

Unios Pharma

ALOE VERA GEL 1 L + ALOE VERA 60 TOB

množství: 1 l + 60 tobolek

původní cena: 590,00 Kč
Cena: 580,00 Kč

koupit

Yucca 500mg - 60 tab

Westcan

Yucca 500mg - 60 tab

množství: 60 tablet

původní cena: 160,00 Kč
Cena: 154,00 Kč

koupit

Creatine 100% Pure

Scitec

Creatine 100% Pure

množství: 500 g

Cena: 332,00 Kč

koupit

Yucca

Scitec

Yucca

množství: 100 kapslí

původní cena: 290,00 Kč
Cena: 250,00 Kč

koupit

ZINC

Scitec

ZINC

množství: 100 tablet

původní cena: 200,00 Kč
Cena: 180,00 Kč

koupit

Instant Whey PRO - vanilka

Reflex Nutrition

Instant Whey PRO - vanilka

množství: 4400 g

původní cena: 3 679,00 Kč
Cena: 3 129,00 Kč

koupit

Krill Oil 90 kapslí

Reflex Nutrition

Krill Oil 90 kapslí

množství: 90 kapslí

původní cena: 819,00 Kč
Cena: 739,00 Kč

koupit

D-glucose/Dextrose (DE 100)

MyoTec

D-glucose/Dextrose (DE 100)

množství: 1 kg

Cena: 99,00 Kč

koupit

Calcium Magnesium Boron Power 150g

Viridian

Calcium Magnesium Boron Power 150g

množství: 150g

Cena: 290,00 Kč

koupit

Vitamin D3 400iu 90 kapslí

Viridian

Vitamin D3 400iu 90 kapslí

množství: 90 kapslí

Cena: 309,00 Kč

koupit

Synbiotic Daily 90 kapslí

Viridian

Synbiotic Daily 90 kapslí

množství: 90 kapslí

Cena: 605,00 Kč

koupit

Sports Multi 60 kapslí

Viridian

Sports Multi 60 kapslí

množství: 60 kapslí

Cena: 549,00 Kč

koupit

Vitality Mix BIO 250g - 1 ks

Purasana

Vitality Mix BIO 250g - 1 ks

množství: 250 g

Cena: 490,00 Kč

koupit

Činka na aerobic REEBOK - 3 kg - žlutá

Reebok

Činka na aerobic REEBOK - 3 kg - žlutá

množství: 1 ks

Cena: 314,00 Kč

koupit

Expandér REEBOK Professional - level 2

Reebok

Expandér REEBOK Professional - level 2

množství: 1 ks

Cena: 660,00 Kč

koupit

Expandér REEBOK Professional - level 3

Reebok

Expandér REEBOK Professional - level 3

množství: 1 ks

Cena: 660,00 Kč

koupit

Expandér REEBOK Professional - level 4

Reebok

Expandér REEBOK Professional - level 4

množství: 1 ks

Cena: 660,00 Kč

koupit

Fitness rukavice REEBOK dámské - modré M

Reebok

Fitness rukavice REEBOK dámské - modré M

množství:

Cena: 490,00 Kč

koupit

Dutý pěnový válec REEBOK Professional

Reebok

Dutý pěnový válec REEBOK Professional

množství: 1 ks

Cena: 809,00 Kč

koupit

Stojan na podložky REEBOK Professional

Reebok

 Stojan na podložky REEBOK Professional

množství: 1 ks

Cena: 6 980,00 Kč

koupit

Tréninkové boxovací rukavice REEBOK - černé - 12OZ

Reebok

Tréninkové boxovací rukavice REEBOK - černé - 12OZ

množství: 1 pár

Cena: 1 590,00 Kč

koupit

Crossfit ribstol ARSENAL kov, 335 x 160 cm

Arsenal

Crossfit ribstol ARSENAL kov, 335 x 160 cm

množství: 1 ks

Cena: 23 990,00 Kč

koupit

ALEX ANTI BURST GYM BALL - 65cm

Alex

ALEX ANTI BURST GYM BALL - 65cm

množství: 1 ks

Cena: 390,00 Kč

koupit

ALEX - AEROBIC STEP HOME

Alex

ALEX - AEROBIC STEP HOME

množství: 1 ks

Cena: 990,00 Kč

koupit

ČINKA VINYLOVÁ HLADKÁ - 2 kg

Eurosport

ČINKA VINYLOVÁ HLADKÁ - 2 kg

množství: 1 ks

Cena: 160,00 Kč

koupit

ČINKA NEOPRÉN - 3 kg

Eurosport

ČINKA NEOPRÉN - 3 kg

množství: 1 ks

Cena: 240,00 Kč

koupit

HMS Chromované činky v kufříku 20kg

HMS

HMS Chromované činky v kufříku 20kg

množství: 1 sada

původní cena: 1 842,00 Kč
Cena: 1 649,00 Kč

koupit

Fitness podložky

NO LIMIT Fitness

Fitness podložky

množství: 4 ks

Cena: 790,00 Kč

koupit

Medicinbal JORDAN - světle oranžová

Jordan

 Medicinbal JORDAN - světle oranžová

množství: 4 kg

Cena: 1 081,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace